Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
CityClima
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Chillere rezidentiale, comerciale, industriale
Brand
BWC, FSL, FS-Z
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Agregatele de producere a apei racite (CHILLERE) reprezinta o parte importanta in componenta unei instalatii de climatizare.

Chillerele rezindetiale CITIZEN CLIMA model BWC sunt agregate de producere a apei racite avand condensatorul racit cu aer, prin tiraj fortat, cu ajutorul unor ventilatoare elicoidale echilibrate static si dinamic cu nivel de zgomot foarte redus.

Aceste Chillere sunt proiectate pentru montaj si functionare in exterior si sunt disponibile atat in varianta numai racire, cat si in varianta pompa de caldura (racire / incalzire).

Sunt realizate pe o structura de rezistenta din profile de otel zincate si panouri din tabla zincata vopsite electrostatic si polimerizate in cuptor, pentru o foarte buna rezistenta la conditiile atmosferice.

Panourile sunt izolate termic si acustic.

Gama Chillerelor BWC cuprinde 10 marimi, avand puteri cuprinse intre 5,2 si 68 Kw.

Compresoarele SANYO, HITACHI sau COPELAND sunt de tip ermetic,cu fiabilitate ridicata pentru exploatare continua, cu nivel de zgomot redus si protectie la suprasarcina.

Numeroasele protectii sunt instalate astfel incat functionarea sa fie sigura si eficienta : presostatele de inalta si joasa presiune, rezistente la compresor si in schimbatorul refrigerant - apa, protectii termice, protectie la lipsa faza, senzor de scurgere, termostat anti-inghet, etc.
Din Gura in Gura